despre noi - vatysall.ro

Firma Vatysall Exim a fost înfiinţată în anul 1996 de către Domnul Szovati Ştefan, avand ca obiect de activitate transport terestru de călători pe bază de grafic, cu sediul în localitatea Sic, din judeţul Cluj.

Astăzi, Compania Vatysall Exim se mândreşte cu o experienţă de 16 ani în domeniul transportului rutier intern şi internaţional şi cu o flotă proprie de microbuze moderne si confortabile.
Cu multă perseverenţă şi seriozitate Vatysall a reuşit să se împună pe piaţa transportului de persoane ca un transportator serios, cu un potenţial deosebit si bune perspective. Vatysall a pus la punct un sistem de transport internaţional, având la bază curse zilnice, dus - întors, către localităţile Sic, Gherla, Cluj-Napoca şi Budapesta.

Pentru efectuarea zilnică a programului de transport, Vatysall foloseşte cele mai noi si moderne microbuze din Romania. Flota auto Vatysall numără 4 microbuze Mercedes-Benz Sprinter 416 de 16 persoane + un microbuz Volkswagen LT de 17 persoane şi 3 microbuze Renault Trafic + un microbuz Volkswagen LT de 8 persoane.

Oricare dintre autovehiculele pot fi inchiriate. Întrucât respectarea graficului de circulaţie este obligatorie, nu avem posibilitatea să aşteptăm. Dacă clientul nu este la locul stabilit la ora stabilită, cursa – respectând graficul de circulaţie – va pleca, iar biletul îşi pierde valabilitatea. În acest caz restituirea contravalorii biletului nu este posibilă.

contact